Matematika magántanár

megértés + gyakorlás = siker

Érettségi felkészítés

Mivel a matematika kötelező érettségi tárgy, így mindenképp szükséged lesz arra, hogy sikeres legyén a matematika érettségid!

A matematika érettségi mindenképp másfajta felkészülést igényel, mint az eddigi matematika dolgozatok. Nemcsak azért, mert az érettségi a teljes 4 év anyagát tartalmazza, hanem mert a feladatok megfogalmazása általában más mint amit a 4 év alatt megszoktál. Sok a szöveges feladat, ahol sokszor a szövegértés fontosabb mint a matematikai tudás.

Ha úgy érzed segítségre van szükséged az érettségi felkészülésben, akkor akár közép, akár emelt szinten tervezed az érettségid, bátran keress meg!

Lépésről lépésre végighaladunk a matematika érettségin előforduló témakörökön. Minden témakörön belül az érettségin előforduló feladattípusokat oldunk meg. Így az érettségi vizsgán meglepetés már nem fog érni.

A felkészülés mindig a te céljaidnak, és képességeidnek  megfelelően fog haladni. Ha 90 % feletti érettségire van szükséged, akkor  az utolsó részben található nehezebb feladatok begyakorlása is fontos .Ha elegendő a biztos kettes a középszintű érettségin, akkor a matematika érettségi első 12 feladatára, és a második rész első 3 feladatára fogunk inkább koncentrálni.

Akármi is a célod, fontos, hogy  időben elkezdjük a felkészülést.  Emellett szükség van a te szorgalmadra is, mivel a sikeres érettségihez sok önálló gyakorlás is kelleni fog. Ha ezek  megvannak, akkor a siker nem marad el!

Érdeklődni, jelentkezni lehet a következő elérhetőségeken:

mobil: +36 70/230-3487

email: matekaneten@gmail.com

Az óradíjakat itt tudod megnézni